Kako sijati svojo Luno

INTERPRETACIJA SANJ NA LASTNIH PRIMERIH

Vabljeni na sanjsko delavnico, ki bo 18. maja 2024 ob 15h v Ljubljani.
Za individualno obravnavo pišite na e-pošto barbara.novak444@gmail.com

Da bi lahko razumeli nezavedni sanjski jezik, moramo sanjo najprej zapisati, da jo prizemljimo in ji damo obliko. Ko se je spominjamo in jo zapišemo, se okrušijo delčki sanj, ki niso naključni.

Poglavitna metoda sanjske delavnice bo delo z asociacijami. Te znajo približati tisto vmesno stanje v sanjah, ko v sanji nekaj doživiš, a že naslednji trenutek pozabiš. To se zelo pogosto dogaja, saj ima v naših sanjah zelo pomembno vlogo cenzor, ki odloča, kaj si smemo zapomniti, česa pa ne ali pa se spomnimo vsebine kasneje. Včasih dobimo tudi sanjo, ki nas pretrese, se ustrašimo, zato nas cenzor zbudi. Če v sanjah celo zakričimo, govorimo o stiku sanjalca z globokimi in premočnimi slikami zaradi življenjske stiske, tesnobe ali neke travme.

V teh primerih nas cenzor še posebno varuje, da take vsebine pazljivo dozira.

Za nekatere dogodke v življenju nimamo konkretnega spomina, za druge pa se ne zavedamo, koliko pravil imamo v sebi, kaj se sme in kaj ne (t.i. premeščene vsebine), v sanjah pa teh pravil ni toliko, ampak nastopajo tam kombinirane figure. Zato je sanjska delavnica trdo delo, da preko asociacij prepoznavamo te premeščene vsebine, pri stiku z njimi, pa se ne naslanjamo na razmišljanje ampak izključno na občutke.

Spomini so torej povezani z določenimi občutki, naš ego pa morebitne (pre)močne vsebine boleče prekine ali jih popači oz. zamenja. Gre za vsebine psihoseksualnega naboja, moralne zakone in razne tabuje, zato se v sanjah kažejo kot simboli, ko pa uspemo povezati sanjo z nami, pridobimo energijo in zavest se okrepi. Predpogoj je, da en del sebe restavriramo,

SAJ MI SMO RAVNO IZ TAKE SNOVI, KOT SO NAŠE SANJE.

Vsak udeleženec bo dobil interpretacijo sanj in se seznanil s svojim potencialom Lune in Neptuna, ki sta pri razumevanju sanj ključna akterja.

Delavnico bosta vodila diplomirani astrolog Mitja Bratuž in Barbara Novak

Mitja se je L.1995 seznanil s psihološko astrologijo in l.2001 diplomiral na IPAL, kjer je izvajal seminarje in imel svetovalno prakso. Njegova področja so: svetovanje podjetjem, partnerske analize, svetovanje staršem glede usmerjanja otrok in analize sanj. Njegova  strast pa je astrologija športa.

Barbara je iz vseh izkušenj, ki jih je pridobila s petindvajsetletno prakso dela z ljudmi in za ljudi, razvila več programov. Znotraj programa Astropsihomedica je v sodelovanju z Mitjem sestavila delavnico Kako sijati svojo Luno. V program je vključila tehnike vsenivojske komunikacije in razvijanje orodij za samopomoč in opolnomočenje posameznika ter vzpostavljanja stanja avtentičnosti. Več o njej 

Delavnica bo od 15.00 do 19.00 ure. Cena delavnice je 80,00€. Podrobnejše informacije prejmete po prijavi preko e-pošte. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Prijava in ostale informacije: barbara.novak444@gmail.com

www.pogovorise.si

Slika in oblikovanje: Barbara Novak

Domov

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close