Astropsihomedica

je program, namenjen vzpostavljanju ravnovesja psihofizične pripravljenosti posameznika na osnovi psihološke astrologije in biosinergije. Gre za praktične napotke, namenjene celjenju osebnostnih ran. Svetovanje je namenjeno športnikom in športnim ekipam, podjetnikom, posameznikom, partnerjem, družinam, kolektivom itd. 

Zapis postavitve planetov – makrokozmosa v času našega rojstva – mikrokozmosa nam razkriva naše notranje zapise. Vse naše moči in šibkosti. Potenciali niso vedno v celoti vidni v vsakodnevnem izrazu osebe. Astrološka karta predstavlja dušni zemljevid. Osebnost išče pot k polnejšemu izrazu dušnega zapisa, zato potuje po zemljevidu in razkriva svojo naravo. Astrolog je lahko vodnik na tej poti, da lažje prepoznamo simboliko zapisa. Posameznikova pripravljenost zaznavano in spoznano pretopiti v dejanja pa prinese dolgoročne rezultate.

Biosinergija je holističen sistem za doseganje psihofizičnega ravnovesja. Pristop s fizične plati v smeri duhovnega zapisa. Npr. vnesemo moteči simptom v sistem in raziščemo vzorec obnašanja, naravo motnje in tudi način, kako bomo zopet vzpostavili ravnovesje. Oseba ozavesti ozadje simptoma in hkrati dobi napotke, kaj naj spremeni v dejanjih, da se simptom ne bo ponavljal. Npr. pri fizičnih poškodbah (zvinih, zlomih, ranah itd.) se po razpustitvi energijske blokade poškodovani del telesa veliko hitreje regenerira.


Tako z večih zornih kotov obdelamo nastalo situacijo osebe in razberemo, kako naj oseba deluje, da bo njen izraz čim celovitejši. To osebi prinaša harmonijo in notranji mir ter možnosti, da se na njej izbranem področju realizira z vso notranjo močjo.

Izbrani pristop se dobro obnese tudi pri delu s skupinami. Zaradi harmonične razporeditve potencialov znotraj ekipe je mogoče dosegati boljše rezultate in dobro počutje vseh udeleženih. Svetovalec s pomočjo trenerja izdela načrt dela. Izbrane dejavnosti se izvajajo preventivno, da se vzdržuje in neguje obstoječe stanje. Po potrebi se izvaja  individualna srečanja, kadar pride do zapletov.

Za srečanje se dogovorite na barbara.novak444@gmail.com ali 040 210 512. Svetovanje traja 80 min

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close