Individualno učenje

INDIVIDUALNO UČENJE

Je program namenjen posameznikom, ki želijo spoznati svoje globlje strukture in se razbremeniti teže ustvarjenih mask in vzdrževanja le teh. Raziskovanje lastnih potencialov – vrlin nam omogoča kreativnost in zadovoljstvo ob realizaciji svojih načrtov. Program se individualno oblikuje, tako po vsebini, kot po časovnem zaporedju. Učna ura (45 min) je 25 €. Vodja programa skupaj z udeležencem izdela osebnostni načrt in udeleženca uvaja v posamezne dele razvoja.

Programi:

  1. Sklop 10 zaporednih učnih ur za katere se po želji aspiranta izoblikuje program, ki zajema iz naslednje tematike: osnove človeške energijske strukture, osnove meditacije, dihalne vaje, vaje za razvijanje eteričnega telesa, čakre, vaje pozornosti in vodene meditacije.Cena sklopa je 250 €
  2. Sklop 20 zaporednih učnih ur za katere se po želji aspiranta izoblikuje program, ki zajema iz tematike: osnove človeške energijske strukture, osnove meditacije, dihalne vaje, vaje za razvijanje eteričnega telesa, čakre, vaje pozornosti in vodene meditacije, energijska telesa, aspektika, odvezave v odnosih, vaje za čutenje in občutenje, oblikovanje in uporaba afirmacij, aktivne imaginacije, meditacija sočutja, popravljanje in odpravljanje negativnih notranjih stanj in aktiviranje pozitivnih sil v sebi, integracija moškega in ženskega pola, delo s sanjami, zunanja in notranja komunikacija. Cena sklopa je 500€ in se lahko plača v dveh obrokih po 250€. Prvi ob začetku in drugi po desetih izvedenih urah.
  3. Sklop 30 zaporednih učnih ur za katere se po želji aspiranta izoblikuje program, ki zajema iz naslednje tematike: osnove človeške energijske strukture, osnove meditacije, dihalne vaje, vaje za razvijanje eteričnega telesa, čakre, vaje pozornosti in vodene meditacije, energijska telesa, aspektika, odvezave v odnosih, vaje za čutenje in občutenje, oblikovanje in uporaba afirmacij, aktivne imaginacije, meditacija sočutja, popravljanje in odpravljanje negativnih notranjih stanj in aktiviranje pozitivnih sil v sebi, integracija moškega in ženskega pola, aktivacija hare in jedrne zvezde, alkimistični proces, ustvarjalni tok (od ideje do izvedbe) mikrokozmična in makrokozmična orbita, medprostor, sosvetovi in duhovni pomočniki, zavestno sanjanje. Cena sklopa je 750€ in se lahko plača v treh obrokih po 250€. Prvi ob začetku, drugi po desetih izvedenih urah in tretji po dvajsetih izvedenih urah.

Prvo srečanje je namenjeno oblikovanju programa in je brezplačno.

Za začetek se kot temelj izdela astrološka karta iz katere se po potrebi interpretira določene značilnosti aspiranta in področja, katere želi obdelati. Nato se iz izbranega sklopa določijo teme, ki bodo obdelane in se izdela Osebnostna mapa, v kateri se shranjujejo zapiski, dnevnik in literatura. Za uspešno in učinkovito delo je potrebna samoiniciativa aspiranta, da vaje izvaja vsakodnevno doma in si zapisuje v dnevnik svoje zaznave in spoznanja.

Da aspirant lahko integrira pridobljeno znanje in se posveti delu na sebi, priporočamo tedenske obiske po eno ali dve učni uri.

Program vodi Barbara Novak
Za dodatne informacije pišite na e-pošto barbara.novak444@gmail.com ali pokličite na 040 210 512.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close