Reiki


Reiki je japonski izraz za vseprisotno energijo duha, ki je v vseh nas in okoli nas. Imenujemo jo tudi univerzalna življenjska energija. Reiki se imenuje tudi tehnika za samopomoč, osebnostni in duhovni razvoj. Je veščina sočutja. Vsak človek ima v sebi  celostni potencial, ki ga s pomočjo Reikija razvija in s tem povezuje osebnostno in dušno raven. Ko reikiramo aktiviramo obe možganski polovici hkrati, zato nas globinsko sprošča in umirja. Preko tretmajev vzpostavimo komunikacijo znotraj lastnih potencialov na nivoju hare, sprostimo miselno-čustvene napetosti, razvijamo intuicijo in prepoznamo duhovne nivoje svoje biti. S pomočjo simbolov pripomoremo k konkretni preobrazbi strahov, razvad in šibkosti kar nam omogoča uskladiti telo, um in duha zase ali pri drugih.


          REI KI

Uglasitev v Reiki poteka v treh posameznih posvetitvah po tradicionalni metodi naravnega zdravljenja in duhovnega razvoja dr. Usuija iz Japonske. Trem posvetitvam sledi posvetitev v učitelja. Barbara je združila vse znanje v Reiki šolo. Več o šoli….

 

Barbara Novak poučuje reiki in izvaja posvetitve od l. 1997. Posvetitve potekajo po Usuijevem načinu samozdravljenja in duhovnega razvoja. Sama šola pa je oblikovana iz vseh izkušenj, ki jih je Barbara pridobila s petindvajseletno prakso dela z ljudmi in za ljudi. V šolo je vključila tehnike večnivojske komunikacije in razvijanje orodij za samopomoč ter vzpostavljanja stanja avtentičnosti. Praktikant v šoli napreduje iz osebnostne ravni do dušnega zapisa in se uči kako dušni zapis živeti v vsakdanjem življenju.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close