Kako sijati svojo Luno

INTERPRETACIJA SANJ NA LASTNIH PRIMERIH

Vabljeni na sanjsko delavnico, ki bo 29. junij 2024 ob 15h v Ljubljani.

Ali si želiš odgovore glede sanj ? Zakaj so sanje tako pomembne ? Pomembna je samo želja, da odpreš lastni portal. Na delavnici boš dobil možnost, da se na novo prepoznaš skozi sanje, saj si glavni lik tvoje zgodbe vedno ti.

Sanje so ena izmed močnejših oblik stika z dušo. Tako kot telo, ki občasno potrebuje odmor ali zdravljenje, tudi duša potrebuje podobno. Kdor posluša samo razum, ta ne sliši več glasov duše. Intelekt zavzame večji del mesta v srcu, s čimer se potlači angažma duše skozi sanje. Vsi hrepenimo po višjem impulzu, a pozabljamo, da imamo v sanjah na razpolago ogromno duhovnih vodnikov, ki nas neprestano nevidno varujejo do te mere, da sploh lahko obstajamo. Oni so nadčloveško aktivni in to počnejo iz ljubezni in brez pričakovanja hvaležnosti.

V sebi imamo ogromno idej, predstav in zgodb, kakšni bi morali biti mi in naši odnosi. Najbrž ste že slišali, da prihaja na zemljo nova zavest, katera bo zahtevala od vseh nas spremembe v samem sebi, v odnosih, v odnosu do dela in spremembe do telesa. Tako je naš živčni sistem že na udaru. Zato bomo na delavnici povečali svoj odnos do sebe in sebe vrnili sebi. Iluzorno bo vstopati le v odgovore uma, ne da bi se vprašali po občutkih in jih ponovno začutili.

Vsaka duša se vsak večer vrača v kraljestvo in se nato vrne v svoj dom na planetu Zemlja, s seboj prinaša dušno zavest. Tako nikoli po svetu ne potujemo sami. Ego dobi poleg svoje zemeljske zavesti še dušno zavest.

Vsak udeleženec bo dobil interpretacijo sanj in se seznanil s svojim potencialom Lune in Neptuna, ki sta pri razumevanju sanj ključna akterja.

Delavnico bosta vodila diplomirani astrolog Mitja Bratuž in Barbara Novak

Delavnica bo od 15.00 do 19.00 ure. Cena delavnice je 80,00€. Podrobnejše informacije prejmete po prijavi preko e-pošte. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Prijava in ostale informacije: barbara.novak444@gmail.com

https://pogovorise.si/index.php/2022/05/09/kako-sijati-svojo-luno/

slika in oblikovanje: pixabay/Barbara Novak

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close